Ο διαδικτυακός τόπος www.mavridoushoes.gr προσφέρει υπηρεσίες σύμφωνα με τους κάτωθι όρους χρήσης.

Ο επισκέπτης καλείται να διαβάσει τους όρους χρήσης και να προβεί σε χρήση των υπηρεσιών, μόνο εφόσον συμφωνεί πλήρως.

 

1. Ταυτότητα ηλεκτρονικού καταστήματος

Στο κατάστημά μας θα βρείτε προς πώληση γυναικεία και ανδρικά υποδήματα από επώνυμες εταιρείες. Η έδρα μας είναι στην οδό Σοφοκλέους 219, Καλλιθέα, Αθήνα.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2109517017

email επικοινωνίας: info@mavridoushoes.gr

 

2. Εγγραφή χρήστη/ Δημιουργία λογαριασμού

Εφόσον ο επισκέπτης/χρήστης επιθυμεί να εγγραφεί στις υπηρεσίες του mavridoushoes.gr βεβαιώνει ότι παρέχει αληθείς πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία που του ζητούνται.

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα ζητηθεί από τον χρήστη αν επιθυμεί να γίνει μέλος του mavridoushoes.gr

Σε αυτή την περίπτωση ο χρήστης επιλέγει το εικονίδιο ''Θέλω να γίνω μέλος''.

Στη συνέχεια καλείται να συμπληρώσει τη φόρμα εγγραφής νέου μέλους η οποία περιέχει τα εξής στοιχεία:

Φύλο, username, συνθηματικό, επιβεβαίωση συνθηματικού, Όνομα, Επώνυμο, Email, Τηλέφωνο, Κινητό, Διεύθυνση, Περιοχή, Πόλη, Τ.Κ.

Σε αυτό το στάδιο δημιουργείται ο προσωπικός λογαριασμός.

Κατά τη διαδικασία της εγγραφής ο πελάτης μπορεί να επιλέξει αν θα λαμβάνει ενημερωτικά δελτία (newsletter).

Μόλις ολοκληρωθεί η εγγραφή θα σταλεί email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει ο χρήστης με τις πληροφορίες του λογαριασμού που δημιουργήθηκε.

Για την ενεργοποίηση του λογαριασμού πρέπει ο χρήστης να επιλέξει το link που είναι συνημμένο στο email.

 

3. Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο (newsletter)

Κατά την επίσκεψη στο mavridoushoes.gr εμφανίζεται ένα banner στο οποίο ο επισκέπτης μπορεί να συμπληρώσει το e-mail του για να λαμβάνει newsletter.

Εναλλακτικά, στην περίπτωση που εγγραφεί στο mavridoushoes.gr με τους τρόπους που αναφέρονται ανωτέρω, οφείλει να επιλέξει στην φόρμα εγγραφής ''Θέλω να λαμβάνω newsletters''.

Με την εγγραφή στο newsletter, ο επισκέπτης θα λαμβάνει ενημερωτικά email για τις νέες παραλαβές καθώς και για τις προσφορές.

 

4. Παραγγελία

Ο πελάτης πραγματοποιεί την παραγγελία σύμφωνα με τους παρακάτω τρόπους:

1) Ηλεκτρονικά μέσω του e-shop

Επιλέγει το προϊόν στο μέγεθος που επιθυμεί και στη συνέχεια πατάει το εικονίδιο ''Αγορά''

Στη συνέχεια εμφανίζεται η παραγγελία με όλα τα στοιχεία: Ποσότητα, Τιμή μονάδας, Συνολικό ποσό παραγγελίας, Μέγεθος και χρώμα, καθώς και το κόστος των μεταφορικών.

Πατώντας το εικονίδιο ''Συνέχεια'' ο πελάτης επιλέγει αν θα συνεχίσει την παραγγελία ως επισκέπτης, αν θα γίνει μέλος, ή αν θα κάνει είσοδο στο κατάστημα ως ήδη εγγεγραμμένο μέλος.

Στην περίπτωση που επιλέξει ''Συνέχεια ως επισκέπτης'' επιλέγει Τρόπο αποστολής και τρόπο πληρωμής και στη συνέχεια συμπληρώνει τα στοιχεία του.

Στο τέλος επιλέγει ότι αποδέχεται ότι συμφωνεί με τους όρους χρήσης της σελίδας και επιλέγει το εικονίδιο ''Συνέχεια''.

Σε αυτό το στάδιο εμφανίζονται όλα τα στοιχεία της παραγγελίας.

Ο χρήστης για να ολοκληρώσει την παραγγελία επιλέγει το εικονίδιο ''Ολοκλήρωση παραγγελίας''.

Αν δεν επιλεγεί η ''Ολοκλήρωση της παραγγελίας'' τότε η παραγγελία δεν θεωρείται έγκυρη και δεν θα προχωρήσει.

Αν επιλέξει να συνδεθεί ως μέλος δεν είναι απαραίτητη η εκ νέου καταχώρηση των στοιχείων του.

Με το που ολοκληρωθεί η παραγγελία αποστέλλεται email στον πελάτη με όλα τα στοιχεία της παραγγελίας.

2)Τηλεφωνικά 

Ο πελάτης μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά στο 2109517017 για να παραγγείλει το προϊόν που επιθυμεί, δίνοντας μας τα στοιχεία αποστολής και διευκρινίζοντας τον τρόπο πληρωμής.

3) Με e-mail

Ο πελάτης μπορεί να πραγματοποιήσει την παραγγελία του μέσω e-mail.

 

 5. Πληρωμή

1) Αντικαταβολή: η παράδοση των χρημάτων στον υπάλληλο της μεταφορικής την ώρα της παραλαβής της παραγγελίας.Το επιπλέον κόστος για την υπηρεσία της αντικαταβολής είναι 2 ευρώ.

2) Πληρωμή με τραπεζικό έμβασμα: Εφόσον επιλέξετε κατά τη διάρκεια της παραγγελίας, πληρωμή με τραπεζικό έμβασμα και ολοκληρώστε την παραγγελία, θα σας σταλεί ένα e-mail με όλα τα απαραίτητα στοιχεία έτσι ώστε να γίνει η τραπεζική κατάθεση χρημάτων σε 1 από τους 4 λογαριασμούς που αναγράφονται στο e-mail και τους τρόπους πληρωμής. Η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά μέσω e-banking με μεταφορά χρημάτων είτε με κατάθεση σε κάποιο τραπεζικό κατάστημα. Για μεταφορά χρημάτων μέσω e-banking προτιμότερο είναι να γίνεται η μεταφορά μέσω της ίδιας τράπεζας.

Εφόσον γίνει η κατάθεση πρέπει να επικοινωνήσει ο πελάτης με το κατάστημά μας, να μας γνωστοποιήσει την πληρωμή ή να μας αποστείλει με e-mail το αποδεικτικό της κατάθεσης.

3) Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα μέσω Alpha e-Commerce της Alpha Bank

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners.

4). Ψηφιακό πορτοφόλι (wallet) μέσω Alpha e-Commerce της Alpha Bank

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω του ψηφιακού πορτοφολιού MasterPass.

5). Paypal

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια μέσω της διαδικτυακής υπηρεσίας πληρωμών Paypal.

Επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής Paypal κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, μεταφέρεστε απευθείας στην σελίδα του Paypal, από όπου μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και να επιβεβαιώσετε την πληρωμή.

 

6. Χρόνος Αποστολής (Παράδοσης/Παραλαβής)

Εφόσον ελεγχθεί η διαθεσιμότητα των προϊόντων, οι αποστολές εκτελούνται εντός 1 ημέρας από την ημέρα της παραγγελίας σας,

και αποστέλλονται  με SPEEDEX και την ACS , από 1-3 ημέρες ανάλογα με την περιοχή στην οποία βρίσκεστε και έως 5 ημέρες για τις δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές. Οι παραγγελίες που εκτελούνται έως τις 12 το μεσημέρι εκτελούνται αυθημερόν.

Ο πελάτης μπορεί να μας υποδείξει στις παρατηρήσεις με ποια εκ των δύο ταχυμεταφορών επιθυμεί να παραλάβει την παραγγελία του.

ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ οι λεγόμενες δυσπρόσιτες περιοχές στις οποίες οι αποστολές γίνονται αποκλειστικά ΜΕ SPEEDEX courier

Σε περίπτωση που επιθυμεί ο πελάτης αποστολή με ACS, τότε θα παραλάβει από το πλησιέστερο κατάστημα της ACS που εξυπηρετεί την περιοχή του.

 

 

 

7. Κόστος αποστολής

 

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται αποκλειστικά με  speedex και την ACS.

Τα μεταφορικά για όλη την Ελλάδα είναι ΔΩΡΕΑΝ ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας.

Σε περίπτωση που ο τρόπος πήρωμής είναι η αντικαταβολή, υπάρχει επιβάρυνση 2 ευρώ.

 

 

 8. Επιστροφές / Αλλαγές και δικαίωμα Υπαναχώρησης

ι) Δικαίωμα υπαναχώρησης

Έχετε στη διάθεσή σας 14 ημερολογιακές ημέρες για να υπαναχωρήσετε από την αγορά που τυχόν πραγματοποίησατε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, χωρίς να αναφέρετε τους λόγους ή να μας παρέχετε οποιαδήποτε εξήγηση (αναίτια υπαναχώρηση).Το δικαίωμα υπαναχώρησης ασκείται όταν θέλετε να επιστρέψετε το προιόν που αγοράσατε και να λάβετε πίσω τα χρήματά σας.

Πριν ασκήσετε το δικαίωμα της υπαναχώρησης θα πρέπει να μας ενημερώσετε είτε ηλεκτρονικά στο e-mail info@mavridoushoes.gr ή τηλεφωνικά στο 2109517017.

Επιστροφή χωρίς να προηγηθεί ενημέρωση του καταστήματος δεν θα γίνεται δεκτή.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να βρίσκεται το προϊόν στην αρχική του κατάσταση, να μην έχει φθαρεί ή χρησιμοποιηθεί και να επιστραφεί ακριβώς όπως παραδόθηκε, με την απόδειξη αγοράς.

Στη συνέχεια, καλέστε στην εταιρεία courier που σας έφερε την παραγγελία, έτσι ώστε να παραλάβουν το δέμα που θα μας επιστρέψετε.

Οι επιστροφές γίνονται στην έδρα μας στα παρακάτω στοιχεία:

MAVRIDOUSHOES O.E.

Σοφοκλέους 219 Καλλιθέα, Αθήνα.

Τ.Κ. 17673

2109517017

Η επιστροφή χρημάτων θα γίνει με πίστωση τραπεζικού λογαριασμού του πελάτη, τον οποίο θα μας γνωστοποιήσει με e-mail ή μέσω τηλεφώνου. Ο λογαριασμός θα πρέπει να εμφανίζει το όνομα του πελάτη που χρησιμοποιήθηκε στην απόδειξη.

Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται από τη στιγμή που θα παραλάβουμε το προϊόν εντός 2 εργάσιμων ημερών.

Το δικαίωμα της υπαναχώρησης δεν εφαρμόζεται στην περίπτωση που το τίμημα για το προϊόν έχει καταβληθεί στο φυσικό μας κατάστημα και ταυτόχρονα έχει παραληφθεί από το φυσικό μας κατάστημα, καθώς η πώληση δεν θεωρείται ότι τελέστηκε από απόσταση.

ii) Επιστροφή προϊόντος με δική μας χρέωση

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα με δική μας χρέωση στις εξής δυο περιπτώσεις:

1) Εάν με δική μας υπαιτιότητα πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα (λάθος στο νούμερο, στο χρώμα των υποδημάτων, στην αποστολή κλπ).

Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης δύναται να μην αποδεχτεί το προϊόν και να ζητήσει την επιστροφή του ή την αλλαγή με κάποιο άλλο προϊόν είτε την πλήρη επιστροφή των χρημάτων του.

Τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, σφραγισμένα, πλήρη και χωρίς καμία φθορά. Η συσκευασία του προϊόντος πρέπει να είναι αυτή που συνοδεύει κανονικά το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση.

2) Αν με δική μας υπαιτιότητα πουλήθηκαν προϊόντα αμφιβόλου ποιότητας (καταστράφηκαν κατά τη μεταφορά, κακή συσκευασία, κλπ).

Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης οφείλει να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος και να επικοινωνήσει μαζί μας είτε τηλεφωνικά, είτε με e-mail.

Και στις δύο ως άνω περιπτώσεις, το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής δεν δύναται να ξεπερνά τις δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής.

Οι επιστροφές των εμπορευμάτων γίνονται ΜΟΝΟ με τις εταιρείες ταχυμεταφορών (Speedex και ACS) που συνεργαζόμαστε

Θα είναι, κατά περίπτωση, η ίδια εταιρία που παρέδωσε την παραγγελία σας

iii)Επιστροφή προϊόντος με χρέωση πελάτη

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως και χωρίς υποχρέωση ανακοίνωσης του λόγου για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν.

iv)Κόστος επιστροφής και αντικατάστασης προϊόντος

Το κόστος επιστροφής σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων ανέρχεται σε 4 € για την Αττική και 5 € για την υπόλοιπη Ελλάδα, ποσό το οποίο αφαιρείται από το συνολικό ποσό που θα σας επιστρέψουμε.

Ίδιο είναι το κόστος σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή του προϊόντος και αντικατάσταση με κάποιο άλλο.

 

9. Προσωπικά δεδομένα

 Κατά την επίσκεψή σας στο mavridoushoes.gr είναι πιθανό να σας ζητηθούν να καταχωρήσετε τα προσωπικά σας στοιχεία (όνομα, επώνυμο, διεύθυνση) κυρίως για την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο mavridoushoes.gr τηρούνται αποκλειστικά για τις συναλλαγές μας μαζί σας, την επικοινωνία και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Απαγορεύεται να χρησιμοποιηθούν από τρίτους. Διαχειρίζονται αποκλειστικά από εμάς με εξαίρεση: α) τα δεδομένα που αφορούν στην εκτέλεση και εκκαθάριση των ηλεκτρονικών πληρωμών μέσω πιστωτικής κάρτας και β) τα δεδομένα που είναι απολύτως απαραίτητα για την εκτέλεση της παραγγελίας σας απο τις συνεργαζόμενες με εμάς εταιρείες.

 

10.Υποχρεώσεις των μερών

α) Αποκλειστική ευθύνη χρήστη/καταναλωτή και απαγορευμένες χρήσεις.

Ο χρήστης είναι ο μόνος υπεύθυνος για τη νόμιμη χρήση του διαδικτυακού τόπου και του ηλεκτρονικού καταστήματος και υποχρεούται να απέχει από κάθε παράνομη πράξη και καταχρηστική συμπεριφορά καθώς και από την υιοθέτηση παράνομων πρακτικών και αθέμιτου ανταγωνισμού.

Από την απόκτηση ιδιότητας μέλους αποκλείονται ανήλικα άτομα (κάτων των 18 ετών).Ο χρήστης ευθύνεται αποκλειστικά για την ορθότητα των πληροφοριών, δεδομένων και στοιχείων που καταχωρεί στο mavridoushoes.gr, τα οποία ουδεμία έυθύνει έχουμε να ελέγξουμε, παρα μόνο αν μας επιβληθεί με καταγγελία ή επιταγή νόμου.

Απαγορεύεται η χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος για αποστολή, μετάδοση οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο και απειλητικό.

Απαγορεύεται η οποιαδήποτε ενέργεια που παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα τόσο του mavridoushoes.gr, όσο και τρίτων.

β)Ευθύνη mavridoushoes.gr για πραγματικά ελαττώματα

Το mavridoushoes.gr έχει απέναντί σας όλες τις υποχρεώσεις που προβλέπονται από τον Αστικό κώδικα.

Συγκεκριμένα, σε περίπτωση ελαττώματος προϊόντος που σας πωλούμε μπορείτε α)να ζητήσετε την επισκευή του χωρίς δική σας επιβάρυνση, εκτός αν αυτό είναι αδύνατο ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες ή την αντικατάστασή του, είτε να υπαναχωρήσετε.

Οι παραπάνω υποχρεώσεις μας δεν υφίστανται σε περίπτωση που το ελάττωμα έχει προκληθεί από εσάς ή το προιόν έχει επιστραφεί με φθορές ή έχει υποστεί χρήση.

Θα πρέπει να ασκήσετε τα παραπάνω δικαιώματα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή των προϊόντων σας.

Σε περίπτωση που έχουμε εκτελέσει λάθος την παραγγελία σας, πρέπει να μας ενημερώσετε είτε τηλεφωνικά στο 2109517017 είτε με e-mail στο info@mavridoushoes.gr.

γ) Άρνηση παραλαβής

 

Από τη στιγμή που έχετε πραγματοποιήσει παραγγελία ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά στο κατάστημά μας, είστε υποχρεωμένοι βάσει νομοθεσίας να παραλάβετε το δέμα και στη συνέχεια αν δεν επιθυμείτε τα προϊόντα, τότε κατόπιν συνεννόησης να ξεκινήσει η διαδικασία επιστροφής του δέματος και επιστροφής χρημάτων. Αν δεν παραλάβετε, τότε διατηρούμε το δικαίωμα να ζητήσουμε εγγράφως την καταβολή των μεταφορικών για την παραγγελία.

 

 

 

 

Πνευματικά Δικαιώματα

 

 

 

Το σύνολο του περιεχομένου αυτού του δικτυακού τόπου, συμπεριλαμβανομένων κειμένων, χαρακτηριστικών, γραφικών και φωτογραφιών, αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας του

 

www.mavridoushoes.gr

και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Συνεπώς οποιαδήποτε παραβίαση ή χρήση του χωρίς την άδεια του προσώπου που είναι κάτοχος των δικαιωμάτων του δικτυακού τόπου κρίνεται ως παράνομη και υπεύθυνα είναι τα δικαστήρια των Αθηνών.

 

 

 

 

 

Άδεια Χρήσης

 

 

 

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδεια της εταιρείας.
Συνεπώς απαγορεύεται να αποτελέσουν εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να «φορτωθούν», μεταδοθούν ή διανεμηθούν με οποιονδήποτε τρόπο.

 

 

 

 

Προϊόντα ή υπηρεσίες που αναφέρονται στην ιστοσελίδα και φέρουν τα σήματα των αντίστοιχων οργανισμών, εταιρειών, συνεργατών φορέων, αποτελούν δική τους πνευματική ιδιοκτησία και συνεπώς οι φορείς αυτοί φέρουν τη σχετική ευθύνη.

 

 

 

 

Δηλώσεις Αποποίησης και Περιορισμοί ευθύνης Διαδικτύου
Η εταιρεία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε το σύνολο του περιεχομένου και οι πληροφορίες που εμφανίζονται στο δικτυακό τόπο να χαρακτηρίζονται από επιστημονική ακρίβεια, σαφήνεια και ορθότητα. 

 

 

 

 

Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποίησης του περιεχομένου ή των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου, καθώς και τους όρους χρήσης – προσωπικά δεδομένα, οποτεδήποτε κριθεί αναγκαίο και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση, με την απλή ανακοίνωσή τους μέσω του δικτυακού τόπου. Οι παρόντες όροι διέπονται και ερμηνεύονται από το ελληνικό δίκαιο, αρμόδια δε για την επίλυση κάθε διαφοράς είναι τα δικαστήρια της Αθήνας.

 

 

 

 

Cookies
Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιεί cookies ή άλλες τεχνικές συγκέντρωσης μη προσωπικών στοιχειών των χρηστών του ιστοχώρου, για την αναγνώριση του χρήστη και τη διευκόλυνση αφ’ ενός της λειτουργίας της ιστοσελίδας αφ’ ετέρου της χρήσης της από τον επισκέπτη. Τρίτοι προμηθευτές, περιλαμβανομένης και της Google, έχουν τη δυνατότητα χρήσης κάποιων cookies (όπως για παράδειγμα το AnalyticsCookie) και Cookies τρίτων προμηθευτών (όπως το DoubleClickcookie) για την καλύτερη ενημέρωση, βελτιστοποίηση και προβολή διαφημίσεων.
Προσωπικά Δεδομένα

 

 

 

 

Όλα τα προσωπικά σας στοιχεία τα οποία συλλέγονται μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας της εταιρείας  τελούν υπό τον όρο της πλήρους και ανεπιφύλακτης συγκατάθεσης/ συναίνεσής σας, η οποία παρέχεται με την αποστολή των προσωπικών σας δεδομένων σε εμάς. Εξυπακούεται ότι διατηρείτε το δικαίωμα να ανακαλέσετε την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή ενώ είστε σε θέση να έχετε οποτεδήποτε πρόσβαση στα δεδομένα αυτά καθώς και να αιτηθείτε την άμεση διαγραφή των στοιχείων σας αλλά και τη διαγραφή σας. Το σύνολο των δεδομένων σας προστατεύονται και διαχειρίζονται σύμφωνα με τους όρους και τους κανόνες της ελληνικής νομοθεσίας, και η εταιρεία μας ακολουθεί απαρέγκλιτα όλους τους κανόνες που θεσπίζονται από το σχετικό νομοθετικό πλαίσιο. Στο πλαίσιο της ισχύουσας νομοθεσίας, τα στοιχεία που φυλάσσονται από την ιστοσελίδα μας δύνανται να γνωστοποιηθούν σε τρίτους, στις αρμόδιες αρχές, εισαγγελείς ή σε άλλες διοικητικές υπηρεσίες μόνο σύμφωνα με τους κανόνες και τις διατάξεις που προβλέπει το εκάστοτε κανονιστικό πλαίσιο.

 

 

 

Η χρήση του διαδικτυακού τόπου της εταιρείας προϋποθέτει και επιβεβαιώνει ότι ο χρήστης/επισκέπτης έχει κατανοήσει πλήρως όσα αναφέρονται παραπάνω, καθώς και ότι συμφωνεί απόλυτα με τους όρους αυτούς.

 

 

 

11.Πολιτική αντιμετώπισης παραπόνων

Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή πριν αλλά και μετά την παράδοση των προιόντων μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία.

i) Τηλεφωνικά στο 2109517017

ii) Με e-mail στο info@mavridoushoes.gr

iii) Στο φυσικό μας κατάστημα στην οδό Σοφοκλέους 219 στην Καλλιθέα, Αθήνα.

12.Cookies

Το site έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί cookies ως μέρος της διευκόλυνσης αλλά και λειτουργίας των υπηρεσιών μέσω της ιστοσελίδας του. Τα Cookies είναι μικρά αρχεία (text files), τα οποία απoστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη, επιτρέποντας σε ιστοσελίδες να λειτουργούν απρόσκοπτα και χωρίς τεχνικές ανωμαλίες, να συλλέγονται πολλαπλές επιλογές του χρήστη, να αναγνωρίζουν τους συχνούς χρήστες, να διευκολύνουν την πρόσβαση τους σε αυτή, και για τη συλλογή δεδομένων για τη βελτίωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Τα Cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Χρησιμοποιούμε τα cookies για να σας παρέχουμε πληροφορίες και να διεκπεραιώνονται οι παραγγελίες σας ενώ σε κάθε έξοδό σας από το site διαγράφονται αυτόματα. Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι τα cookies είναι απόλυτα αναγκαία προκειμένου να λειτουργεί σωστά και απρόσκοπτα η ιστοσελίδα αυτή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • ΠληροφορίεςΤο κατάλαβα